Deus de poche II – presentatie in Lier

 

Ter informatie:

Op 30 september a.s. wordt de pocket Deus de poche II gepresenteerd, waarin mijn verhaal In leven zijn is opgenomen.
Op de avond lezen enkele auteurs lezen voor uit hun werk. Vervolgens is er een debat over debuteren en het nut van literaire tijdschriften. Muziek en dans omlijsten het literaire programma.

Uit het voorwoord van Deus de poche II

In juli 2013 bundelden we voor het eerst de beste inzendingen in een opvallend en verleidelijk zakboekje, vormelijk schaamteloos geïnspireerd op de legendarische Franse reeks Livre de Poche. Drie jaar en honderden nieuwe inzendingen later werd Deus de Poche onafwendbaar.

Er werd niet gemorreld aan de simpele succesformule. De redactie groef zich een weg doorheen onze weerom dichtgeslibde mailbox, oordeelde, twijfelde en selecteerde. De favorieten zijn opnieuw grafisch spitsvondig verzameld in een handige, jaszakkleine pocket.’